За нас

Търсите ли уединение и спокойствие, страхотен уикенд със семейството и приятели сред природата?

Заповядайте в Къща "Елит"

Къщата е изградена в духа на местната архитектурна и традиция с надеждата да осигури на своите гости спокойствие и сигурност в непосредствена близост до природата. Чистия и здравословен въздух, боровите гори,зимната приказка по снежните писти или летните преходи по красивия Пирин ви очакват през цялата година.

Стаите са 11, от които двойки, тройки и един апартамент. Всички са със санитарен възел,телевизор и уютен дизайн. Механата на Къща "Елит" стой на разположение на гостите и може да бъде използвана след предварителна уговорка.


Собствен басейн

Релаксирайте в уютна обстановка край нашия басейн с кристално чиста вода. Отдайте се на комфорта на шезлонгите и се насладете на безгрижни моменти със семейството си и приятели. Нека вашето преживяване при нас бъде особено и незабравимо.

Сауна

След динамичен ски ден по пистите на Пирин, се потопете в нашата гореща сауна, за да усетите как напрежението и студът се стопяват в блаженство.

Лоби бар

Лоби барът на хотела е уютно пространство, където може да се насладите на изискани напитки и приятни разговори. С модерен дизайн и приятна обстановка, той предоставя идеалната възможност за релаксация след дълъг ден или просто за наслаждаване на времето с приятели.

Уютна механа

Механа "Елит" - мястото, където вие сте създателят на своето меню. Нашата оборудвана кухня ви предоставя свободата да създадете и приготвите вашите любими ястия. Насладете се на уникалното изживяване.

Мнения

Какво казват гостите ни за нас!

Потопите се в магията на селския бит и душевност

Нашите стаи

Двойна стая

Собствен санитарен възел, телевизор и Wifi

  • 32 Инч ТВ
  • Безплатен WiFi
  • Закуска

Тройна стая

Собствен санитарен възел, телевизор и Wifi

  • Голямо легло
  • 32 Инч ТВ
  • Закуска

Четворна стая

Собствен санитарен възел, телевизор и Wifi

  • 4 легла
  • 32 Инч TV
  • Закуска
Какво ви предоставяме?

Комфорт

Безплатен WiFi

Нашият Wi-Fi е на ваше разположение, за да можете бързо и лесно да останете свързани с онлайн света.

Собствен санитарен възел

Всяка стая разполага със собствен санитарен възел.

Грил парти

В двора на нашия хотел предлагаме не само уютна атмосфера, но и възможност да приготвите свое собствено барбекю - почувствайте се като майстор на грила и пригответе оазис от вкусове за близките ви

Уютен двор

Изпъстрен с удивителни цветя и зеленина, дворът на хотела създава неповторим уют за своите гости.

КЪЩА ЗА ГОСТИ ЕЛИТ
В подножието на Национален парк "Пирин"

Добринище

Цени

  • Две нощувки
  • 86 лв.
  • 2 Нощувки
  • 2 Закуски

  • Три нощувки
  • 128 лв.
  • 3 Нощувки
  • 3 Закуски
  • Четири нощувки
  • 168 лв.
  • 4 Нощувки
  • 4 Закуски
  • Пет нощувки
  • 200 лв.
  • 5 Нощувки
  • 5 Закуски
Нощувка - 38 лв.
Нощувка + Закуска - 44 лв.
  • Деца до 4 годишна възраст се настаняват безплатно.
  • Деца от 4 - 10 годишна възраст 50% отстъпка от цената.
  • Деца от 10 - 14 годишна възраст 30% отстъпка от цената.
За Добринище

Туризъм

Чистият въздух и невероятната природа на планина Пирин ви карат да се почувствате през горещите летни месеци, като в една лятна приказка. Добринище е изходен пункт за редица маршрути в невероятната Пирин планина. На 11 км от центъра на Добринище се намира хижа "Гоце Делчев" (1412м), откъдето започва седалковия лифт до връх Безбог, извисяващ се на 2236м. Около него се намират различни планински пътеки, които могат да ви отведат до Тевното езеро, Попово езеро, Полежан и др.

За Добринище

Спа

Уютното курортно селище се намира само на 5км от Банско. Паркът е богат със своите езера, водопади, пещери и вековни дървета. Разнообразният релеф на планината дава прекрасни условия за вашата екскурзия. След планинските преходи, изпитайте удоволствието, от топлия минерален плаж в известната обществена баня, разположена сред голям парк. В Добринище се намира и популярният Alpha Spa комплекс, в който нашите гости са винаги добре дошли на преференциални цени.

За Добринище

Спорт

Изживейте страстта си към ски и сноуборд в Добринище, само на 5 км от Банско! Нашият уникален регион предлага невероятни условия за зимен спорт, като ви дава възможността да се наслаждавате на пистите, както в Добринище, така и в Банско. Съчетайте адреналин и удоволствие, като се потопите в невероятната природа на Пирин. Бърз и лесен достъп до двата курорта ви гарантира незабравимо изживяване в света на зимните спортове!


Местни забележителности

Места, които да посетите в Добринище и региона

Вероятно сте чували за Родопската теснолинейка, която повече от 70 години следва маршрута Септември – Добринище. Този необикновен влак добива своята известност не само благодарение на факта, че е последната останала теснолинейка. Това, което печели сърцата на пътниците, е невероятно красивият и живописен маршрут, изпълнен със спиращи дъха гледки. Ако не сте имали възможността да се повозите на Родопската теснолинейка, струва си да го направите!

Информация за цени и билети тук.

Добринище е един от най-известните и посещавани балнеоложки центрове у нас. В околността има цели 17 топли минерални извори, а водата в тях има доказани лечебни свойства за организма. Може да посетите минералната баня в Добринище или да се насладите на джакузитата и басейни с минерална вода на Alpha Spa & Pool Dobrinishte. В Балнеолечебница Добринище минералната вода тече директно от извора с температура 34 – 37 градуса.

Адрес в Google Maps: Минерална баня 19 4, 2777 Добринище

Работно време:
Зимно работно време: 7.00 – 20.00 ч.
Лятно работно време: 6.30 – 20.30 ч.

Този музей се намира в центъра на Банско. Отворени заведения заобикалят големия площад, където може спокойно да обядвате и да се насладите на един ден прекаран там. Музеят отваря врати през 1953 г. и се намира в дома на поета. Там ще се запознаете отблизо с живота му, всички негови дела и разбира се, творчеството. Той е живял там със семейството си, което и до ден днешен буди уважение и интерес във всеки българин.

Влизайки ще забележите, че духът от времето е запазен и това е благодарение на майката на Вапцаров Елена и брат му Борис. Целият житейски път на твореца е показан в дома му и може да се докоснете до него. Музеят работи целогодишно, което означава, че може да му се насладите всеки един ден.

Направете си програмата така, че да изпиете кафето си в центъра на Банско, след това отидете в музея, а следобед се насладете на СПА зоната в хотел Русковец.

Работно време на музея: Понеделник – неделя: от 8.30 – 13.00 ч. и от 14.00 – 17.30 ч.

Адрес: гр. Банско пл. „Никола Вапцаров” № 3

Църквата “Св. св. Петър и Павел“ е един от символите на града, разположен в сърцето на Добринище. Интересен факт е, че строежът на православния храм започва още през далечната 1825 г. и е завършен в рамките на едно десетилетие. В храма и до днес се пазят ценни християнски реликви, датиращи от XI в. В края на миналата година кубетата на църквата са ремонтирани и позлатени, което подчертава уникалната архитектура на храма.

Храмът е отворен от Понеделник до Неделя от 8-17 часа

Адрес: гр. Добринище, ул. Ал.Стамболийски 5

Това е така да се каже двойна забележителност в района на Добринище. Ето защо ви я препоръчваме, ако сте с ограничено време или ако сте едновременно почитатели на историческите находки, и природните забележителности.

Безименният град е една от най-новите местни атракции. Този град крепост бива открит съвсем случайно по време на реставрацията на близката базилика Свети Никола.
След като разгледате руините на древното тракийско селище, от едната ви страна ще видите и малка пътечка, водеща до водопада. Той се намира по протежението на реката. Ще се ориентирате по звука на течащата вода и след като го намерите, ще останете повече от очаровани от панорамната гледка, която предлага.

Свържете се с нас

Адрес

ул.Христо Смирненски №1, гр. Добринище
България



© Къща за гости "Елит"- by Digi Age Ltd.